Hvordan får jeg BeneFits points?

Som VIP-medlem kan du tjene points ved at gøre køb, henvise venner eller sende produktbedømmelser.

Når du køber: VIP-medlemmer tjener 2 points for hver pund, de bruger på Fabletics.dk. Hvis du returnerer varen for at få den refunderet, vil de tjente points for dette køb blive trukket fra din konto.

Når du inviterer venner: Alle basis-medlemmer og VIP-medlemmer af Fabletics kan deltage i vores Belønningsprogram med points ved at invitere venner til at slutte sig til Fabletics ved hjælp af et unikt henvisende link. Når en ven tilmelder sig med dit link og foretager et køb for at blive VIP-medlem, vil du automatisk tjene en Credit på 10 £.

Når du deler din mening: Du kan tjene 20 points, når du deler din mening om et outfit, du har købt ved at sende en produktbedømmelse. Besøg rubrikken "Konto" på hjemmesiden og vælg "Mine Bedømmelser" for at skrive bedømmelser af de varer, du har købet.