Kan mine BeneFits points udløbe?

Når du har akkumuleret 1.000 points, kan du indløse dem til 1 Fabletics medlemskredit. Denne Credit kan bruges til et outfit eller en enkelt vare for 449 kr. Visse begrænsninger kan være gældende. Du kan holde øje med din Belønningspoints ved at besøge siden Mine Belønninger i din profil. For yderligere vilkår for BeneFits programmet, se venligst vores Generelle vilkår og betingelser http://www.fabletics.dk/terms.htm.