Hvordan fungerer VIP-medlemskab?

Hvis du kender JustFab, så er opsætningen ret lignende: Modtag brugertilpassede outfitforslag den 1. hver måned
Den første dag i hver måned vil vores stilister sende dig nye håndplukkede forslag for din shoppeglæde.
Gennemgå dine outfitforslag den 5. i hver måned
Log ind på din konto, brows gennem dine outfitforslag og køb dine foretrukne outfit den 5. hver måned.
Du kan altid springe over en måned, ingen forpligtelse til køb
Hvis du ikke er klar til at købe, skal du bare springe måneden over den 5. og så vil du ikke blive debiteret. Du kan springe så mange måneder over, du ønsker. Hvis du ikke gør noget den 5., vil du blive debiteret 449 kr den 6. Den akkumulerede saldo kan bruges til at shoppe, når du ønsker det. Hvis dit køb er mere end 449 kr, skal du blot betale forskellen med dit kreditkort.