Hvad er Fabletics VIP-medlemskabsprogrammet?

Når du køber første gang, kan du vælge at blive optaget i vores gratis VIP-medlemskabsprogram. Som VIP, vil du modtage:

• Komplette outfittilbud, som starter fra 449 kr- mere end 30% rabat på detailprisen!
• 20% rabat på alle enkelte varer.
• Belønningspoints for hvert køb, henvisning af en ven eller produktgennemgang.
• Gratis levering for bestillinger på 449 kr og derover.
• Nem returnering og bytning. Hvis tøjet passer, så er det fint! Hvis ikke, så skal du bare bytte eller returnere din bestilling.
• Personaliserede månedlige udpluk sammensat af vores fitnessstilister, bare til dig.

Dit VIP-medlemskab forpligter dig til at vælge mellem de følgende to muligheden den 5. i hver måned:
• Købe
Du kan købe ethvert outfit eller en enkelt vare den 5. i måneden (eller den 5. dag efter modtagelse af dine nye personaliserede udpluk, som beskrevet ovenfor).
• Springe måneden over
Der er ingen forpligtelse til at vælge og købe et produkt hver måned. Hvis du beslutter ikke at vælge et produkt i en bestemt måned, skal du bare logge på din Butik og vælge muligheden "Spring denne måned over" den 5. i måneden (eller den 5. dag efter modtagelse af dine nye personaliserede udpluk, som beskrevet ovenfor) og du vil ikke blive debiteret for denne måned.

Hvis du ikke vælger "Spring denne måned over" den 5. i måneden (eller den 5. dag efter modtagelse af dit nye udvalg, som beskrevet ovenfor), vil du blive debiteret et medlemskabsgebyr på 449 kr og du vil modtage en Credit på 449 kr. Denne Credit, eller akkumulerede saldo, kan bruges til at shoppe, når du ønsker det på Fabletics.dk. Det er gratis at kigge, og det er aldrig en forpligtelse til købe!