Er jeg nødt til at køb hver måned?

Nej, slet ikke. Hvis du ikke er klar til at købe, skal du bare logge på din konto og se på dit Outfit mellem den 1. og den 5. i måneden. Dernæst skal du vælge muligheden "Spring måneden over" for at undgå at blive debiteret. Hvis du skifter mening og gerne vil købe senere, kan du til enhver tid besøge dine Looks og vælge varer, selv efter at du har sprunget måneden over. Du kan kun springe måneden over ved at besøge dine outfit; indtil videre har kunderne ikke mulighed for at springe måneden over via voicemail eller e-mail.