How Can We Help?

Måste jag köpa något varje månad?

Nej inte alls. Om du inte är redo att shoppa något, logga bara in på ditt konto och se dina Outfits mellan den 1: a och 5: e i månaden. Välj sedan alternativet "Hoppa över månaden" för att undvika att behöva betala. Om du ändrar dig och vill shoppa något senare, kan du när som helst besöka dina Looks och göra ett val även efter att du har hoppat över månaden. Du kanbara  hoppa över månaden genom att besöka dina Outfits. För tillfället kan kunderna inte hoppa över månaden via telefonsvarare eller e-post.