How Can We Help?

Ben ik verplicht elke maand iets aan te schaffen?

Nee, helemaal niet! Als je er niet klaar voor bent om een aankoop te doen, log dan in op jouw account, bekijk de outfits die geselecteerd zijn voor jou en klik op de ´Maand Overslaan´knop tussen de 1e en 5e van elke maand. Zodoende zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Mocht je de maand hebben overgeslagen, maar zie je na de 5e toch nog iets wat je leuk vindt, kun je dit zonder problemen aanschaffen. Om de maand over te slaan dien je in te loggen op de Fabletics website. Elke maand sturen wij je een herinering per e-mail, zodat je indien gewenst op tijd de maand kan overslaan.