Hvornår kan jeg forvente, ved min bestilling kommer? Kan jeg spore min bestilling?

Bestillinger behandles typisk i løbet af 3 arbejdsdage. Så snart din bestilling er afsendt, vil vi sende en e-mail med et tracking nummer, så du kan følge din pakkes status. Du skal regne med 5 til 7 arbejdsdage for standardlevering og 2 til 3 arbejdsdage for ekspres levering. Du kan også gennemse din bestilling og indhente tracking-oplysninger ved at se under “Bestillingshistorik” på din konto.