Hvordan det virker

Fordelene
At være VIP betyder at få 30-70% rabat på alle almindelige priser, adgang til privat salg og eksklusive stilarter, kun medlemskampagner og begivenheder, plus gratis levering til alle vores nyankomne (starter ved 449 kr) og samlinger, vi kuraterede lige til dig!

Du bestemmer, hvornår du skal købe eller springe over måneden:
Hvis shopping ikke er i dit budget, kan du springe den måneds abonnement over den 5.!

Hvordan springer du over?
Gå til din konto, og klik på knappen "Spring over måneden" på din My Outfits-side inden den 5. i hver måned. Hvis du ikke handler eller springer over den 5., debiteres et abonnementsgebyr på 449 kr. Bare rolig, den bliver på din konto, og du kan bruge den, når du vil!

Ingen snore knyttet!
Du har fuld frihed til at annullere når som helst ved at ringe til 89 88 39 88.