Als ik al een keer een aankoop heb gedaan als gast klant, kan ik dan opnieuw lid worden van het VIP programma?

Ja, dat kan! Elke keer als je een bestelling afrondt heb je de kans om VIP lid te worden om te kunnen genieten van speciale kortingen. Als je voor de eerste keer een aankoop doet als een VIP lid, krijg je een speciale welkomstaanbieding. Ook al heb je al eens als een gast klant een Fabletics item gekocht.