Wat zijn de verschillende status niveaus? Waarom ben ik "VIP", "Gold" of "Elite" status?

Wanneer je lid wordt van ons programma, begin je als een "VIP". Naarmate je meer punten verzamelt, wordt je status geüpgraded naar een hoger loyaliteits niveau. Hoe hoger de status, des te meer voordelen voor je beschikbaar zijn.

Als je binnen 12 maanden 1000 punten verdient, krijg je de status 'Gold'.

Als je 2000 punten binnen 12 maanden verdient, wordt je ingeschreven in de "Elite" status.